Pesë shtetet më të mira për të jetuar

Zvicra është shpallur prapë këtë vit si shteti më i mirë në botë (për të dytin vit radhazi), sipas të dhënave zyrtare nga ‘U.S. News & World Report’. Lista ka përpiluar rezultatet e anketimeve ng...

Çfarë nuk dini për Suedinë?

Shpesh kemi dëgjuar rreth të mirave socio-ekonomike nga shtetet nordike ku edhe Suedia pothuajse në shumicën e rasteve përmendet si një shtet që sjell mundësi të ndryshme për të gjithë banorët që jet...

Fazat e hënës ndikojnë në mirëqënien e njerëzve

Fazat e Hënës ndikojnë në mënyrë të ndjeshme në humorin dhe mirëqënien e njerëzve. Njerëzit e hershëm zgjidhnin modelin më të favorshëm të kalendarit hënor për të mbjellë fushat, lulet në vazo, apo p...