Kujt i përket dhurata që s’pranohet?

Dikur një luftëtar arrogant kishte shkuar ta vizitonte një samuraj të mençur. “Je një budalla i vjetër. Nuk ke më asnjë forcë dhe mund të të mposhtë me vetëm një goditje” iu ishte drejtuari luftëtari...