‘Lumë’ gaforresh në oqeanin Indian, pamje unike!

Një pamje unike është shfaqur në plazhet e oqeanit indian. Miliona gaforre të kuqe kanë pushtuar plazhet, gaforret janë aq të shumta në numër sa mund të shihen edhe në Google Earth dhe duket si një l...