Letërsia shqipe në Panairi e Librit, Lajpcig 2018

Letërsia shqipe prezantohet në Panairi e Librit, Lajpcig 2018. Stenda e Shqipërisë atje është ideuar si një vend promovimi dhe bashkëbisedimi mbi krijimtarinë shqiptare bashkëkohore të fokusuar në tr...