Shqipëria nën uji, parashikimi për sot!

  Ndërsa vendi prej dy ditësh është nën pushtetin e shirave të dendur dhe përmbytjeve, kjo situatë do të vazhdojë edhe ditën e sotme, por reshjet do të jenë me intensitet më të ulët. Kthjellime ...