Rikategorizohen patentat

Ministria e Transporteve do të bëjë një rikategorizim të patentave si dhe do të ndryshojë procedurën e marrjes së saj. Nikolin Berxhiku, specialist i Drejtorisë së Sigurisë Rrugore tregon ndryshimet ...