Rikategorizohen patentat

patente-maKINE

Ministria e Transporteve do të bëjë një rikategorizim të patentave si dhe do të ndryshojë procedurën e marrjes së saj.

Nikolin Berxhiku, specialist i Drejtorisë së Sigurisë Rrugore tregon ndryshimet që do të pësojë patentat. Gjithashtu sipas Berxhikut shumë shpejt patentat e vjetra do të zëvëndesohen me të reja. Por ky ndryshim nuk prek ata që sot kanë një patentë të vlefshme, por atyre që u skadon afati. Në lidhje me tarifat ai thotë se për ato nuk janë parashikuar ndryshime.

Pin It