Phree, stilolapsi multifunksional

Stilolapsi multifunksional quhet Phree dhe mund të shërbejë si kufje me Bluetooth e të tregojë njoftimet që kanë ardhur në telefonin tuaj në një miniekran. Phree përdor teknologjinë “Optical Translat...