Festivali i veçantë i luleve në Madeira, Portugali

  Në Madeira në Portugali i duan shumë lulet, saqë ju kushtojnë një festival të veçantë.    Ky festival zhvillohet përgjatë rrugëve të Funchalit të cilat pushtohen nga muzika, ngjyrat e ndryshme, dhe...