Kuvend,  miratohen disa projektligje të rëndësishme

  Kuvendi i Shqipërisë miratoi gjatë javës me shumicë votash, disa projektligje dhe marrëveshje të rëndësishme. Me 71 vota pro, 2 vota kundër dhe 38 abstenime, deputetët miratuan disa ndryshime ...