Sfidat e komunikimit dhe neurolinguistika

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim me specialisten e komunikimit Voltiza Prendi. Folëm për ‘Sfidat e komunikimit në ditët e sotme duke u fokusuar te psikologjia pozitive, neuroli...