Kontrollet, 11 të arrestuar për vjedhje energjie

Policia e Shtetit, OSHEE dhe Policia Pyjore zhvilluan kontrolle në të gjithë vendin për të analizuar ecurinë e furnizimit me energji elektrike dhe gjendjen e sipërfaqeve pyjore. Gjithsej 70 grupe të ...