TAP, projektit i bashkohen dhe 19 kompani gjermane

Ekspertët e kompanive të ndryshme, anëtare të grupit gjerman EMS-Fehn-Group kanë nisur tashmë të punojnë pranë projektit të gazsjellësit Trans Adriatic. Grupi është i përbërë nga 19 kompani me seli n...