Dobitë e qumështit sipas këndvështrimit Islam

Qumështi është një lëng i bardhë i prodhuar nga gjëndrat e qumështit të gjitarëve. Ai përmban lëndë ushqyese të vlefshme dhe mund të ofrojë një gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore. Qumështi ka ...