VISARE SHQIPTARE – GORA

“VISARE SHQIPTARE” – GORA Në këtë emision flitet për krahinën verilindore, Gorën, Kukës. Një zonë me histori dhe tradita që duhen dëgjuar nga shqiptarët. Le të njihemi me mjeshtrat e gjellërave dhe e...