VISARE SHQIPTARE – GORA

“VISARE SHQIPTARE” – GORA

Në këtë emision flitet për krahinën verilindore, Gorën, Kukës.
Një zonë me histori dhe tradita që duhen dëgjuar nga shqiptarët.
Le të njihemi me mjeshtrat e gjellërave dhe embëlsiravë gorane.

 

Pin It