TAP, faza e parë e shtrimit të tubacioneve Fier-Berat

Në Fier filloi ndërtimi i pjesës tokësore të gazsjellësit transadriatik, që do të kalojë në Shqipëri me një gjatësi prej 215 kilometrash. Kjo shënon dhe fazën e parë të shtrimit të tubacioneve Fier-B...

VISARE SHQIPTARE – KAVAJA

VISARE SHQIPTARE – KAVAJA (28.01.2016) Qyteti i futbollit, artizanave dhe origjinës së hershme, plot 500 vjeçare.

Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare. Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’. Kjo e fundit do të jetë s...

VISARE SHQIPTARE – GORA

“VISARE SHQIPTARE” – GORA Në këtë emision flitet për krahinën verilindore, Gorën, Kukës. Një zonë me histori dhe tradita që duhen dëgjuar nga shqiptarët. Le të njihemi me mjeshtrat e gjellërave dhe e...

Fifa publikon rënditjen e kombëtareve

FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve për muajin janar. Kombëtarja jonë nuk ka ndryshuar pozicion, duke mbetur në vendin e 38-të me 746 pikë. Belgjika vijon të mbetet në vendin e parë m...