VISARE SHQIPTARE – KAVAJA

https://soundcloud.com/spektrum-group/visare-shqiptare-kavaja

VISARE SHQIPTARE – KAVAJA (28.01.2016)
Qyteti i futbollit, artizanave dhe origjinës së hershme, plot 500 vjeçare.

Pin It