VISARE SHQIPTARE – NJOHIM KRAHINËN E BENDËS

‘’Visare Shqiptare’’ këtë javë solli për dëgjuesit fragmente nga jeta, tradita e zonave përtej Dajtit. Folëm konkretisht për krahinën e Bendës e cila përfshin rreth 12 fshatra. Kishim të ftuar Selam ...

VISARE SHQIPTARE – ISHIM NË DARDHË..

Visare Shqiptare këtë javë udhëtuan për në qytezën e Dardhës korçare, ku u njohëm me jetën, traditën dhe intelektin dardhar. Bisedën për këtë zonë me identitet e vlera e zhvilluam me një nga njohësit...

VISARE SHQIPTARE – KAVAJA

https://soundcloud.com/spektrum-group/visare-shqiptare-kavaja VISARE SHQIPTARE – KAVAJA (28.01.2016) Qyteti i futbollit, artizanave dhe origjinës së hershme, plot 500 vjeçare.