Vjeshta, e plotë e mahnitëse në zonën e Kukësit

  Turizmi i peisazhit është turizmi më interesant që zhvillohet në botë dhe së fundmi edhe në Shqipëri. Kryesisht, ky turizëm zhvillohet në zonat me pyje dhe në parqe të mbrojtura, zhvillohet në...

Liqeni i Fierzës pushtohet nga mbetjet plastike

Nuk është e para herë që Liqeni i Fierzës të degradoj në këtë situatë, ku mbeturina të ndryshme dominojnë të gjithë sipërfaqen ujore të tij. Sa herë ka reshje të shumta shiu, prurjet e lumenjve dhe t...

Kukës, në funksion kabineti i ri i kardiologjisë

Të sëmurët me probleme kardiake në zonën e Kukësit nuk kanë nevojë të shkojnë drejt Kosovës apo Tiranës për të kryer vizitat e specializuara, sepse duke filluar nga dita e sotme, në spitalin e këtij ...