Inflacion i ulët për rajonin e Ballkanit

  Vendet e rajonit po përballen me çmime të ulëta dhe rrezikun e deflacionit. Shumica e rajonit po përjeton inflacion në nivele të ulëta dhe disa kanë rënie të konsumit në shifra negative. Të dh...