Unë jam rritur që të tregoj respekt…

“Unë jam rritur që të tregoj respekt. Jam edukuar që të trokas para se të hap një derë. Të përshëndes kur futem në dhomë. Të them ju lutem dhe faleminderit dhe të respektoj më të vjetrit. Do ta...

Respekti të zbukuron!

Abdullah ibn Omeri (r.a) tregon: “Një ditë po kalonte një shok i babait tim dhe unë e pyes: A je filani? Ai më thotë, po. Atëherë u thashë shokëve që t’i japin një gomar për të vazhduar u...

Kushte për të pasur respektin e të tjerëve

Jemi në garë të vazhdueshme, me veten, të tjerët, objektivat që duam të arrijmë , por një kërkese që duhet të jetë patjetër e plotësuar eshte respekti i ndërsjelltë. Ja 12 mënyra për të fituar respek...