Kura natyrore kundër viruseve në dimër

Propolis ka aftësinë për të qenë një dizifektues shumë i mirë dhe për trupin e njeriut, në veçanti për rrugët respiratore. Eshtë e prodhuar nga bletët për të mbrojtur kosheren. Duke u marrë në doza t...