Kura natyrore kundër viruseve në dimër

20140717222346308577

Propolis ka aftësinë për të qenë një dizifektues shumë i mirë dhe për trupin e njeriut, në veçanti për rrugët respiratore. Eshtë e prodhuar nga bletët për të mbrojtur kosheren.

Duke u marrë në doza të përditshme në të gjithë stinën e ftohtë, propolis kryen një funksion si antibiotik dhe anivirusal natyror, që mbron nga virozat e dimrit.

Propolis përmban minerale dhe vitamina të çmuara që aktivizojnë mekanizmat mbrojtëse të trupi dhe që vepron si një vaksinë e vërtet e tëra natyrale.
Një studim i fundit shkencor ka treguar se aktiviteti i Propolis është pikërisht i lidhur me celulat macrofage, që sulmojë mikro-organizmat invaziv.
Porpolis është aleati më i mirë kur i ftohti, ndotja dhe stresi na ekspozojnë ndaj sëmundjeve infektive dhe ftohjes. Kjo substancë jo vetëm është barrierë kundër agjentëve patogjene, duke e bërë organizmin me fortë, por ndihmon dhe në lehtësimin e etapës kur tashmë jemi ftohur dhe përmirëson iritimet të fytit dhe të rrugëve ajrore.

 

Pin It