Grabitja në Rinas Shoqatat: Kërkojmë siguri

Shoqata e Bankave e ka cilësuar ngjarje të rëndë dhe të përsëritur, grabitjen e parave në aeroportin e Rinasit. Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Bankave, Spiro Brumbulli tha se është e treta he...