Bllokohet Dogana e Trebishtit, rrëshqet rruga

Dogana e Trebishtit që lidh Shqipërinë me Maqedoninë është bllokuar si pasojë e rrëshqitjes së rrugës. Rruga ka rrëshqitur në pjesën e territorit shqiptar dhe mësohet se lëvizja e makinave është bllo...