Publikohet së shpejti Samsung Galaxy S9…

Dj Koh, presidenti i divizionit mobile të kompanisë, konfirmon se Galaxy S9 dhe Galaxy S9+ do të publikohet në Kongersin Botëror të Celularëve, në shkurt. Në fakt më herët u fol se prezantimi do të b...