Ndahet nga jeta shkrimtari i njohur Umberto Eco

Bota humbet një nga shkrimtarët dhe filozofët më të rëndësishëm bashkëkohorë. Umberto Eco, semiotikan, profesor universitar dhe ekspert i medies, i njohur për lexuesin ndërkombëtar me romanin “Emri i...