Shqipëri-SHBA, 25 vjet marrëdhënie diplomatike

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, organizuan paraditen e sotme aktivitetin me rastin e 25-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike ...