Shqipëri-SHBA, 25 vjet marrëdhënie diplomatike

flamur-1

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, organizuan paraditen e sotme aktivitetin me rastin e 25-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-SHBA.

Gjatë fjalës së tij, ambasadori amerikan, Donald Lu, tha se Shqipëria ka bërë shumë përparime këto 20 vite. “Jemi popuj të ngjashëm ndajmë të njëjtat vlera. Të luftojmë sëmundjen dhe varfërinë. Shqipëria ka bërë shumë përparime këto 25 vite.  Duhet të luftojmë së bashku terrorizimin. Shqipëria dhe SHBA,  janë shumë pranë me njëra-tjetrën ”, tha Lu.

Pin It