“Tomka dhe shokët e tij” në Washington

Pas shfaqjes në qytete të tjera në Europë dhe SHBA, filmi shqiptar “Tomka dhe shokët e tij”, tashmë i restauruar, do të shfaqet në Washington DC. Filmi i regjisores Xhanfise Keko, i realizuar në viti...