Rriten kreditë me probleme dhe depozitat

Kreditë me probleme dhe depozitat e individëve dhe bizneseve kanë shënuar rritje gjatë tremujorit të parë të vitit 2016. Kështu tregojnë të dhënat e publikuara nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). ...