Përballje interesante edhe në Euroropa League

Në Nion të Zvicrës është hedhur edhe shorti i Euroropa League. Raundi i 1/32-ve ka rezervuar përballje shumë interesante. Sfida më e ndezur do të jetë ajo mes Dortmundit dhe Portos. Verdhezinjtë i pr...