Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare. Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’. Kjo e fundit do të jetë s...

Alban Meha kthehet në stërvitje

Alban Meha i është rikthyer fushës së stërvitjes pas një lëndimi që e lë jashtë për një kohë të gjatë. Ai ka qenë i pranishëm në kampin stërvitor në Antalia. Seance e parë për vitin 2016 u zhvillua n...