Viti i ri shkollor në Medresenë e Tiranës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj dhe Drejtori i Medresesë së Tiranës, z. Ali Zaimi urojnë nxënësit për vitin e ri shkollor 2016-2017

Kryetari i KMSH: Mallkuar qoftë terrori!

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender Bruçaj ka reaguar pas sulmeve terroriste të ndodhura në Bruksel, ku kanë humbur jetën dhjetra persona e shumë të tjerë janë plagosur. Përmes kët...