SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE (14.03.2016) Ne studio me Viola Xhafa (perfaqesuese e AIESEC Albania) dhe Elsa Cerpja (koordinatore prane IDMC). Çdo te thote te jesh lider i vetvetes,...

LIBRI DHE KULTURA – UMBERTO EKO

LIBRI DHE KULTURËS – UMBERTO EKO DT 23.02.2016 Në këtë flitet për një prej personaliteteve më të mëdha të gjysmës së dytë të shekullit të kaluar dhe të këtij fillimshekulli, për Umberto Ekno. I...