Zhvillimi psikologjik dhe problemet në fëmijërinë e hershme

Kësaj rradhe në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim me psikologen Lediona Braho.

Folëm për zhvillimin psikologjik dhe problemet e zhvillimit në fëmijërinë e hershme.

E ftuara jonë na tregoi se si ta kuptojmë që fëmija po zhvillohet normalisht, në sa faza ndahet zhvillimi i fëmijëve, cilat janë problemet që shfaqen, si ta kuptojmë që një fëmijë ka probleme në zhvillim.

Këto e shumë gjëra të tjera lidhur me zhvillimin psikologjik të fëmijës i gjeni në këtë intervistë.

Për më shumë mund të dëgjoni intervistën e plotë në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/zhvillimi-psikologjik-dhe-problemet-ne-femijerine-e-hershme

Pin It