Zhvillohet sot pas 5 vitesh kongresi i PS

Partia socialiste ka nisur sot rreth orës 10:00 kongresin. Sipas rendit të ditës i pari që ka marrë fjalën ka qenë kryetari i partisë njëkohësisht edhe kryeministri i vendit Edi Rama dhe më pas ka vi...