Hiqen taksat e transportit të mallrave me Italinë

Të gjithë transportuesit ndërkombëtarë të mallrave me Italinë nuk do të duhet të paguajnë më tarifën e qarkullimit. Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës njoftoi hyrjen në fuqi të dekretit që h...