Giethorn, fshati pa rrugë ose “Venecia e Hollandës”

Giethorn është një fshat në Hollandë, i cili ka fituar emërtimin “Venecia e Veriut”, sepse në të nuk ka rrugë për makina. Banorët e Giethorn-it lëvizin me varka dhe mjete të ndryshme lundrimi nëpër k...