“Tirana Lexon”, nis maratona e leximeve në kryeqytet

“Tirana Lexon”, një nismë që ka nisur 3 vjet më parë në kryeqytet, rikthehet edhe këtë vit si një përpjekje për të çuar librin tek publiku. “Pasaporta jonë më e mirë është kultura”, deklaroi të enjte...

26 tetor 2017, organizohet maratona ”Tirana lexon”

Tirana lexon 2017 vjen si një maratonë leximi për herë të tretë në kryeqytet dhe do të organizohet nesër, më 26 tetor, paralelisht në disa vende në Tiranë, Kamëz, Vorë. Në disa skena kulturore dhe ka...