Ministrja Kumbaro prezanton drejtoreshën e re të TKOB

Drejtoresha  e re e Teatrit të Operës dhe Baletit Zana Çela është prezantuar sot nga Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro. Artistët e pritën me duartrokitje hyrjen e saj në institucionin që do të drej...