Elbi në traditën Profetike

Elbi është bimë barishtore një vjeçare dhe i takon grupit të drithrave. Ai është drithi i katërt për nga rëndësia në botë pas grurit, orizit dhe misrit dhe është po aq i mirë sa tërshëra. Elbi është ...