“Aylan përsëri në breg”

Trupat e pajetë të 34 emigrantëve, anijet e të cilëve u fundosën gjatë përpjekjeve për t’u hedhur në ishullin grek Lesbos u gjetën në brigjet turke . Mes viktimave ka dhe gra e fëmijë, ndërsa Rojet B...