Biblioteka Këlliçi, një shtëllungë dijeje

Biblioteka Këlliçi apo Tabaku në Shkodër ishte e pasur sidomos në libra në gjuhët e Lindjes në fillim të shekullit të 19-të. 150 vjet më parë ajo kishte mbi 3000 libra të dijeve të ndryshme dhe shumë...