Telefoni që s’ju lejon të shkarkoni asnjë aplikacion

UnaPhone Zenith është telefoni më i sigurt që do të keni ndonjëherë, në sajë të një sistemi të mbyllur dhe pamundësisë për të instaluar aplikacione të palës së tretë. Nuk ka lojëra, nuk ka Snapchat, ...