Telefoni që s’ju lejon të shkarkoni asnjë aplikacion

UnaPhone Zenith është telefoni më i sigurt që do të keni ndonjëherë, në sajë të një sistemi të mbyllur dhe pamundësisë për të instaluar aplikacione të palës së tretë. Nuk ka lojëra, nuk ka Snapchat, asgjë, por një heshtje të ëmbël enkriptimi.
UnaPhone, e cila është duke u financuar përmes një fushate Indiegogo, është ndërtuar në sajë të një partneritett me Tutanota, një kompani e specializuar në enkriptim e-maili, dhe prodhuesit kinez të smartfonëve Elephon. Smartphone do të ketë UnaOS, një sistem operativ i modifikuar i bazuar në Android 6.0 – dhe i zhveshur plotësisht nga të gjitha shërbimet e Google  duke shfaqur kodim të aplikacioneve email, tekst, dhe telefonit.
UnaPhone  vjen me mbi 40 aplikacione të parangarkuara të sigurta, ADB të ç’aktivizuar, dhe më të përditësimet do të kryhen përmes një kanali të koduar OTA.
UnaPhone është në dispozicion në Indiegogo për $ 429  dhe kompania thotë se do të fillojë shitjen e pajisjes deri në shtator.
Pin It