Kule e Koni, mohojnë pretendimet e Partisë Demokratik

Ish-rektori Dhori Kule dhe pasardhësi i tij i zgjehdur pak ditë më parë në krye të Universitetit të Tiranës, Mynir Koni e kanë përgënjështruar qëndrimine PD-së për roline ministrit të brendshëm kur u...