Keni dëgjuar për ‘ushtrimin e rrushit të thatë’?

Shumë studime kanë treguar se me ushqim të kujdesshëm ekzistojnë mundësitë për të humbur në peshë. Një ekspert ka testuar teknikat që ndihmojnë në ushqimin e kujdesshëm dhe e ka quajtur atë “ushtrimi...