Zgjedhja e duhur

Babai mori kutinë dhe duke iu drejtuar fëmijëve, u tha: “Vogëlushët e mi! Secili prej jush , të mbushë nga një grusht me monedha nga kutia, sipas mundësisë së secilit!” Për djalin e madh ...